+ 45 72655805

Barnedåb

123Disko leverer musikken til din barnedåb. Vi leverer de musikalske rammer til den nyfødtes første fest.


En barnedåb er en hyggelig fest sammen med familie og venner. Madleverandøren leverer maden og 123Disko skaber den lydmæssige ramme om festen. Så kan I nyde at være sammen med barnet og gæsterne.

Under middagen spilles stemningsfuld dinnermusik, og vi kan levere underlægningsmusik til eventuelle festsange. Vi har over 230 klassiske festmelodier.

Siden 2008 har 123Disko leveret musik til over 350 årlige events. Derfor ved vi, hvad gæsterne efterspørger. Selvfølgelig tager vi jer med råd, så jeres favoritter også bliver spillet.

Uanset om vi leverer musik til barnedåb eller andre fester, er vores DJ’s klædt på til lejligheden. Vi afvikler fra et diskret anlæg, så vi ikke dominerer rammerne.

Ønsker du ikke en DJ, kan vi også formidle for eksempel en pianist eller guitarspiller. Vi har et bredt repertoire. Og I har selv indflydelse på, hvad vi spiller.

Bestil musik til din barnedåb hos 123Disko – det er enkelt:
  1. Ring 72 655 805
  2. Vi aftaler tid og sted
  3. Inden barnedåben tales vi ved og aftaler evt. særlige ønsker
  4. Vi giver dig en god oplevelse på din festlige dag


Klarede opgaven til UG :-)

Vi var helt igennem tilfredse. Vores DJ klarede opgaven til UG :-) Han aflæste lynhurtigt hvad folk ville hør, og der var gang i dansegulvet hele aftenen :-) Han formåede at klare en perfekt taffelmusik samt underlægningsmusik til diverse sange....

Citat: Christina


123disko gjorde det igen!

Endnu en vellykket julefrokost med en blandet aldersgruppe gæster. Musikken blev igen leveret af 123disko! Virkelig engagerede og dygtige DJ’s! Kan varmt anbefales! :)...

Citat: Hanne


Utrolig god oplevelse

Vi havde fornøjelsen af, at have 123Disko til at spille til vores bryllup. Det var en rigtig god oplevelse, med en meget hjælpsom og fleksibel DJ som nåede ud til alle gæster, unge som gamle, og der var fuld gang i dansegulvet. De varmeste anbefalinger herfra....

Citat: Rasmus