+ 45 72655805

Barnedåb

123Disko leverer musikken til din barnedåb. Vi leverer de musikalske rammer til den nyfødtes første fest.


En barnedåb er en hyggelig fest sammen med familie og venner. Madleverandøren leverer maden og 123Disko skaber den lydmæssige ramme om festen. Så kan I nyde at være sammen med barnet og gæsterne.

Under middagen spilles stemningsfuld dinnermusik, og vi kan levere underlægningsmusik til eventuelle festsange. Vi har over 230 klassiske festmelodier.

Siden 2008 har 123Disko leveret musik til over 350 årlige events. Derfor ved vi, hvad gæsterne efterspørger. Selvfølgelig tager vi jer med råd, så jeres favoritter også bliver spillet.

Uanset om vi leverer musik til barnedåb eller andre fester, er vores DJ’s klædt på til lejligheden. Vi afvikler fra et diskret anlæg, så vi ikke dominerer rammerne.

Ønsker du ikke en DJ, kan vi også formidle for eksempel en pianist eller guitarspiller. Vi har et bredt repertoire. Og I har selv indflydelse på, hvad vi spiller.

Bestil musik til din barnedåb hos 123Disko – det er enkelt:
  1. Ring 72 655 805
  2. Vi aftaler tid og sted
  3. Inden barnedåben tales vi ved og aftaler evt. særlige ønsker
  4. Vi giver dig en god oplevelse på din festlige dag


Super musik

123disko leverede musikken til vores bryllup d 30/8. Det gjorde de super godt. God og rolig musik under middagen. Og spillede senere godt op til dans så alle kunne være med. Super fedt....

Citat: Henriette


Et firma det leverer varen!

Vi havde 123Disko til at spille ved vores bryllupsfest - og hvilken fest det blev! Vores DJ gjorde et fantastisk stykke arbejde - han fortjener mange roser!! Musikken var perfekt tilpasset middagen og der var hele tiden fuld fokus på vores toastmaster, således at musikken stoppede straks han rejste sig....

Citat: Betina


Utrolig god oplevelse

Vi havde fornøjelsen af, at have 123Disko til at spille til vores bryllup. Det var en rigtig god oplevelse, med en meget hjælpsom og fleksibel DJ som nåede ud til alle gæster, unge som gamle, og der var fuld gang i dansegulvet. De varmeste anbefalinger herfra....

Citat: Rasmus