+ 45 72655805

Konfirmation

123Disko leverer musikken til din konfirmation. Vi skaber en veldesignet musikoplevelse - både under middagen og som underlægning under gæsternes sange/indslag.


Både du og vi ved, at musikken er med til at skabe en vellykket fest. Og det forpligter.

Vi følger festens udvikling og tilpasser musikvalget efter det. Under middagen spiller vi egnet dinnermusik og kan levere underlægningsmusik til gæsternes festsange eller indslag. Vi har over 230 melodier - alle rimsmedens favoritter.

Siden 2008 har 123Disko leveret musik til over 350 årlige events. Derfor ved vi, hvad gæsterne efterspørger. Selvfølgelig tager vi jer og konfirmanden med på råd, så jeres favoritter også bliver spillet.

Uanset om vi leverer musik til konfirmationer eller andre fester, er vores DJ’s klædt på til lejligheden. Vi afvikler fra et diskret anlæg, så vi ikke dominerer rammerne.

Ønsker du ikke en DJ, kan vi formidle både pianister eller et helt band. Vi har et bredt repertoire. Men I har selv indflydelse på, hvad vi spiller.

Bestil musik til din konfirmation hos 123Disko – det er enkelt:
  1. Ring 72 655 805
  2. Vi aftaler tid og sted
  3. Inden festen tales vi ved og aftaler evt. særlige ønsker
  4. Vi giver dig en god oplevelse på din festlige dag


Fantastisk!

Vi havde fornøjelsen af at have 123Disko til at levere musikken til vores julefrokost d 13. december. DJ'en kom som aftalt og det hele forløb uden nogen form for problemer :) Han var meget smilende, høflig og vi er alle enige om at han gjorde et fantastisk stykke arbejde. ...

Citat: Personaleforeningen hos Danimex


Utrolig god oplevelse

Vi havde fornøjelsen af, at have 123Disko til at spille til vores bryllup. Det var en rigtig god oplevelse, med en meget hjælpsom og fleksibel DJ som nåede ud til alle gæster, unge som gamle, og der var fuld gang i dansegulvet. De varmeste anbefalinger herfra....

Citat: Rasmus


80 er tema

50 års fødselsdag - blev til 80 er fest. helt fra starten har der været, løbende kommunikation med 123Disko, som mødte med 2 yderst motiverede DJ. de var klar til at give den gas, og var godt inde i hele festen, fra start til slut....

Citat: L. Davidsen